21.8.2013

Goldies

DSCN4561 by pipsap

Elokuu on päässyt melkein loppuun, kun heräilen bloggaamaan. No, mielessä tämä on ollut, ajallisesti koskaan ei oikein osu kohdilleen nämä kuvailut ja koneen äärellä olemiset. Tänään lapsen nukahdettua päiväunille otin muutaman kuvan asuista, joissa olen viime ajat viihtynyt kodin ulkopuolella.

Takki, paita ja farkut ovat lomatuliaisia. Michael Michal Korsin vaatteista minulla on jo vuosien ajan kokemusta, ja ne ovat ihan ok arkikäyttöön. Kuvan pellavajakku ja paita ovat Korsin.
Kuvan Clarksin kengät ovat jalkaystävälliset kiilakorkonsa vuoksi sekä siitä yksinkertaisesta syystä, että murtunut varpaani mahtui niihin. Eikä tehnyt kipeää... Jalassa ovatkin olleet suurimman osan kesästä Birkenstockit tai nämä. Nyt alkaa jo olla myös tilaa Converseissa, joita olen jonkin verran käyttänyt. Vau tätä mahdollisuuksien kirjoa...

Laukku on tietenkin 3.1. Phillip Limin medium-koon Pashli.

Asu oli "täynnä" kultaisia yksityiskohtia, mikä aina lisää täti-vaikutelmaa, mutta jokaisen Usa:n lomareissun jälkeen uskallan hieman enemmän asujeni suhteen. Jokin siinä maassa on; saa olla oma itsensä ja toisaalta kokeilla rauhassa uusia juttujakin. Valikoima on mahtava ja palvelu kaupoissa on loistavaa, joten minäkin siellä sitten näköjään innostun ;)

Alla oleva Korsin paita on juuri tällainen uskalias kokeilu, toisaalta se on sekava, mutta silti hallittu grafiikkansa puolesta. Tuon paidan kanssa muu asu saa olla hillittyä. Vielä kun uskaltaisin kuviollisiin housuihin...no, en vielä. Mielessä on vielä 90-luvun salihousumuoti, joka ei muuten mielestä lähde ihan noin vain...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos paljon kommentistasi, arvostan sitä paljon!