29.8.2013

My Chanel

DSCN4584 by pipsap

Tällä kertaa ajattelin koota kuvaan tähän astisen Chanel-kokoelmani. Ihan hymyilyttää, tuo kokoelma sanana, sillä enpä olisi nuorena tyttönä uskonut omistavani ensimmäistäkään Chanelin laukkua, saati meikkituotettakaan; niin hinnoissaan ne olivat (aikana ennen dinosauruksia?). Näin on kuitenkin vuosien varrella käynyt, että olen saanut hankittua joitakin kivoja juttuja kyseiseltä klassiselta merkiltä. Meikkejä en tähän kuvaan halunnut laittaa, vaikka niitäkin on nyt tullut ostettua. Niistä ehkä toisella kerralla.

Ylävasemmalla kuvassa on lompakko mademoiselle-lukolla. Metalliosa on kullanvärinen ja nahka lampaannahkaa. Kyseessä on vintage-lompakko. Kaipasin kylläkin uutta, mutta Suomessa Della Marga ei saa myyntiin klassista mallia, jota olisi ollut tarjolla New Yorkissa lomaillessani. Halvemmalla. Jatkuvasti. Oi miksi en hankkinut... No, tämä yksilö paikkaa hyvin lompakkovajeeni. Della Marga ilmoitti tosiaan minulle, ettei Chanel toimita heille kyseistä mallia, joka olisi siis ollut lompakkomalli maxi-laukustani, joka on kuvassa alavasemmalla. Pinkkinä on kuulemma tulossa ehkä keväällä...Ehkä ei kuitenkaan minulle...

Yläoikealla on myös vintage-laukku, caviar nahalla. Loistolöytö, vaikka itse sanonkin:) Mukavan rento bucket-mallinen olkalaukku.

Alaoikealla woc lampaannahkaisena ja hopeanvärisin metalliosin. Huomaan, että uutena ostetuissa suosin hopeaa, vintagessa kultaa. No, kumpikin käy.

Keskellä on syntymäpäivälahja, cc-solki. Jälleen vintagea.. Otan soljesta paremmalla ajalla kuvaa käytössä, olen ajatellut sen somistamaan kaulahuivia ja toki takkiakin, mutta sen kauniit värit tulevat esille ehkä parhaiten huivissa.

4 kommenttia:

 1. Voi kun joskus saisi edes pienen CC:n...
  Pitänee toivoa 50 vuotislahjaksi :D
  Kauniita ovat.

  VastaaPoista
 2. Kannattaa toivoa, eihän sitä koskaan tiedä;)

  VastaaPoista
 3. Onpa muhkeat laukkukokoelmat!

  VastaaPoista
 4. Lumo, jääköhän tuohon..? Aika näyttää:)

  VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi, arvostan sitä paljon!