31.7.2013

My Dior

DSCN4549 by pipsap


Kesälomareissulta ostin yhden uuden silkkihuivin pienemmän Diorin huivin seuraksi. Isompi huivi onkin monikäyttöisempi suuremman kokonsa vuoksi, sillä pieni menee vain lämpimällä ilmalla tai toimistossa (kunhan ensin palaan töihin...) Olen sen verran vilukissa ja haluan muutenkin suojata kaulaani ja niskaani, joten huivit ovat helppo asuste.

Kuvassa on kaksi vintage laukkua, mutta huivit ovat uusia. Oikeastaan tämä Diorin kuosi on ainoa logokuosi, joka miellyttää silmääni. Sitä ei näe katukuvassa kuin harvoin. Sen näkeminen lähinnä ihastuttaa;) Mitä tulee Diorin laukkuihin, no, olisin valmis sellaisen testaukseen anytime!

Lisäksi ihastuin Miss Dior-tuoksuun, mikä oli vielä hankittava kotiinpaluuta lievittämään. Sain matkatuliaisena myös murtuneen varpaan, joten pakkohan sitä oli itseään hieman hemmotella...ihan pakko.

3 kommenttia:

 1. No kyllä - tuo Diorin vintage kuosi on niin hieno! Tuollainen putkikassi olisi taivaallinen, mutta vähän vaikea saada. Upea kokoelma!

  VastaaPoista
 2. Tykkään myös tuosta Dior kuviosta, mulla on ruskea silkkihuivi, pidetty erityisesti talvella neuleiden kanssa.

  Miss Dior on mun lempituoksu, oiskohan 3 pullo menossa. Viimeksi ostin laivan tax freestä pienen matkakoon, johon oli 2 täytepulloa n. 15-20 ml jo pakkauksessa, kätevä matkoilla.

  VastaaPoista
 3. Mikko: Kiitos, ehkä joskus sitten tätä nykytuotantoakin, laukkujen osalta?

  Haveaniceday1: Ruskea huivi kuulostaa myös kivalta, sopisi omiin väreihini hyvin myös! Olen brunette;)
  Miss Diorissa on häivähdys jotain Chanelmaista tuoksumaailmaa, se ehkä lumosi minut lentokentällä...

  VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi, arvostan sitä paljon!