8.7.2013

Laukkuja näköpiirissä; lomarapsa!

Laukkuja silmällä pitäessäni täällä New Yorkissa ja loman ensimmäisessä kohteessa Chicagossa, voin omien havaintojeni perusteella julistaa työ/arkilaukkusarjan voittajaksi......Longchampin Le Pliage-sarjan! Niitä tuntuu tulevan ihan jokaisessa kadunkulmassa vastaan. Toinen laukku, joka myös tuntuu olevan arkisessa käytössä amerikkalaisella naisella, on Michael Korsin Hamilton-laukku.

Chicago on mielestäni erityisen amerikkalainen kaupunki verrattuna New Yorkiin, jossa turistien määrä on vuosi vuodelta tukahduttavampi (pysykää poissa Times Squarelta, jos pystytte!!) Tory Burch ja Coach ovat ehdottomasti kaduilla eniten bongaamiani amerikkalaisia merkkejä, siis niistä, mitä tunnistan;) Chicagossakin oli liikkeellä Proenza Schouleria, Celineä ja Chanelia, mutta New Yorkissa luksuslaukkujen hyökyaaltoa voi ihailla aivan eri mittakaavassa.

Kävin Bergdorf Goodmanin uudistetussa Chanel-myymälässä ja hienoa jälkeä on tehty; laukut pääsevät niin paljon paremmin oikeuksiinsa kuin aiemmassa ahtaammassa putiikissa. Bloomingdalesin Chanel vaikutti myös isommalta kuin ennen... Alennusmyynnissä oli pari laukkua, -30%, mutta eivät lähteneet mukaani. Tein itselleni lupauksen, etten hankkisi mitään turhan kallista. Katsotaan, lomaa on vielä jällellä...:)

Tämän kuvattoman postauksen myötä hyvät yöt New Yorkista, täällä on HELLE!! Eilen oli +35 astetta! Jee!1 kommentti:

  1. Jännä valinta tuo Longchampin Le Pliage. Minusta se on oivallinen laukku ja minullakin sellainen valkoinen kesäkassina, mutta onnistun kyllä kadottamaan itseni sen sisään aina :D Onkohan niillä joku tapaa pitää tavarat ojennuksessa vai onko se vain minä joka tunkee laukkuun liikaa tavaraa?

    VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi, arvostan sitä paljon!