22.11.2012

Bling it on!Heippa kaunokaiset! Sain inspiraation tässä sateisen päivän päikkärihetkessä kuvata ja esitellä uusimmat hassuttelukoruni. Alla kollaasissa kolme kaulakorua, joista voisi olla iloa näin pikkujoulukautena;) Mielestäni voisimme enemmänkin irrotella korujen kanssa, eikä aina olla niin hillittyjä (note to myself...).


Helmet itse tehty, muut Asos

Paidan kauluksesta pilkistäisi kivasti keltakullan värinen riipus, hieman tulee joulukuusen koristeet mieleen, mutta kohtahan on joulu;)
Strassein koristeltu kaulus-mallinen koru on hillityn kokoinen ja metalliosat ovat tummemmat. Voiko tässä käyttää sanoja hillitty ja strassit samassa lauseessa? Heh...

Lopuksi itse tekemäni kokeilu, jossa aidot kristallit on liitetty helmien joukkoon. Kristallien kiinnitys on vielä hakusessa, käytin niihin perinteisiä koukkuja, jotka tuovat koruun asennetta. Voi olla, että puran korun ja keksin jotain muuta. Harmaan villapaidan kanssa aivan ihana vaikutelma, vaikka itse sanonkin. Kristallit laskeutuvat kauniisti kiinnityksensä ansiosta ja valo kuultaa niistä erityisen hienosti. Aidoista Swarovski-kristalleista tein toisen korun, mutta se meni jo lahjapakettiin.

Miten on, oletteko juhlakorujen suhteen pienen ja siron vai ison ja näyttävän kannalla? Nythän muodissa olevat statement-korut antavat mahdollisuuksia laidasta laitaan. Itse en ihan pikkuriikkisiä koruja käyttäisi, mutta en osaa mennä överiksikään. Joskus kuitenkin on hauska hieman kokeilla...

1 kommentti:

  1. Kivoja koruja.

    Aika isoilla koruilla mennään, etenkin juhlassa. Riipukset ovat aina pitkässä hopeaketjussa.

    VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi, arvostan sitä paljon!