10.11.2012

Black on black

Kokosin marraskuisen juhla-asun. Todella värikästä, kuten aina. Minä en ole punaiseen pukeutuva, siis sellaiseen joulunpunaiseen. Burgundi menee, mutta oikein sellainen joulumuorin punainen ei ole mun juttu. Siispä mennään näillä. Tyylialkemistin Katrin päällä näkee tämän takin sitten ihan livenä, on se vaan ihana! Katri myös;)



Takki Marni for HM,tunika HM







Laukku Chanel, kengät French Sole



Kaulakoru itse tehty, lisänä solki HM

Tunika on laskostettu, liehuvainen yksilö; menee parhaiten kapeiden housujen kanssa. Yläosan ollessa näin laatikkomainen, on alaosan oltava kapeampi, muuten kokonaisuus kärsii. Kengät valikoituivat hauskasti laukun tikkausten mukaisesti. Oma juhlatyylini on siis aika konservatiivinen, ei liene mikään yllätys...

Mitä kuuluu omaan juhlatyyliinne? 


7 kommenttia:

  1. Ihastuttava asukokonaisuus! Taytyykin alkaa menna lapi omaa vaatevarastoa ja kehitella uusia kokonaisuuksia eri tilaisuuksien varalle

    VastaaPoista
  2. Kiitos Pipsa maininnasta ja ihana yhdistelmä sinulla tässä tuon takin kanssa!

    VastaaPoista
  3. Kiitos Tibs ja Katri! Ostin takin raskaana ollessani ja se oli silloinkin mainio; nyt taas erilailla toimiva. Myös kangas on jämäkkä ja säilynee hyvänä pitkään.

    VastaaPoista
  4. Ihana asukokonaisuus ja kiitos tämänpäiväisestä ihanasta kommentista blogissamme. :)
    Tiedän tasan tarkkaan, mistä puhut ja tuo kaappivertaus oli mitä loistavin. Ootko muuten tulossa seuraavaan laukkuleiditapaamiseen, joulun jälkeen? Ei olla siitä mitään päivää vielä erikseen sovittu, mutta olisi hauska nähdä sinua! :)

    VastaaPoista
  5. Kiva kokonaisuus!
    Itse ainoastaan vaihtaisin tuohon korkeat korot, muuten, ainakin itselläni, tulee liian Muumimamma olo, kun sekä mekko että takki ovat hyvin väljää mallia.

    VastaaPoista
  6. Koru on todella kaunis, ja vielä itse tehty, vau!!

    VastaaPoista
  7. Alma: Pitää laittaa laukkuleidien tapaaminen korvan taakse;)
    Gloria: Korkojen kera menisi mainiosti!
    Marjukka: No, tuo centerpiece on siis ostettu, joten helmien laittelu ei ole kovin vaativaa;D

    VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi, arvostan sitä paljon!