30.7.2012

Nails

Ostin alennusmyynneistä Essien lakkoja. Ihan kokeillakseni, onko niistä mihinkään. Moni niitä kehuu. Mattamaisia lakkoja ostin kaksi, toiset kaksi taas kiiltävät. Minkäs sille oikein voin, mutta kiiltävät lakat ovat mun juttuni. Matta saa kynnen näyttämään niin elottomalta. Yritän nyt kuitenkin käyttää kutakin.. Mattalakat taisivat olla talvikokoelmasta, siksi ne ehkä eivät puhuttele minua juuri nyt;)Lakkojen sävyt ylävasemmalta alkaen: 768 Cocktail Bling, 795 Love & Acceptance, 754 Braziliant, 793 Pink-A-Boo.

Voisin kuvitella laittavani oranssia Braziliantia nyt kynsiini, sen verran kesäfiilistä kuitenkin on. Peittävyys kiiltävilläkin lakoilla on hyvä. Toki pinkki on läpikuultava, mutta ei niin ärsyttävästi kuin monilla muilla lakoilla, joita saa laittaa useita kerroksia saadakseen kunnon kestävyyden. Saa nähdä, mikä muodostuu suosikiksi mentäessä syksyä kohti... Nyt vain löytämään se aika lakkaamisille, ehkä jonain iltana, kun vauva nukkuu...

2 kommenttia:

  1. Mun kaikki essiet on mattapintaisia, mutta sellaisenaankin ne ovat niin kiiltäviä, että toimittavat virkansa erinomaisesti. :)

    VastaaPoista
  2. Joo, no huomasin, että onhan niissäkin kiiltoa, onneksi. Pigmenttiä todellakin löytyy!

    VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi, arvostan sitä paljon!