26.7.2012

Cosmetics

Tällä hetkellä huolehdin ihostani muutamilla vakiintuneilla tuotteilla. Meikeissä luotan mm. Chaneliin. Le Sourcil de Chanel kulmakarvoille on tähän asti paras tuote kyseisessä kategoriassa. Mukana ovat pinsetit ja harjat sekä kolme sävyä, joilla tehdä ne täydelliset kulmat! Chanel on myös huulituotteissani ylivoimainen edustaja tällä hetkellä, parin YSL:n huulikiillon ohessa. Valotuotteet ovat etenkin synnytyksen (lue: lisääntyneen väymyksen) jälkeen olleet pop! Sitä edustavat YSL:n ikoninen valokynä, Clarinsin Instant Light Complexion Perfector ja Benefitin Moon Beam. Puuterina käytän Chanelin Vitalumière Éclat sävyä Beige Rose. Täydellisen meikkivoiteen metsästys on vielä kesken, kuten aina..Huulilla käytän murrettuja, maanläheisiä sävyjä kanervasta nudeen. Aavistus teinikiiltoa Sephorasta on silloin tällöin paikallaan.. Chanelin tuotteet vasemmalta: Rouge Allure 81 Insouciante, Rouge Allure Extrait De Gloss 51 Insouciance, Brillant Lévres 69, Lévres Scintillantes 46 Giggle.

Luomivärejä käytän harvemmin, viime matkan tuliaisina ostetut Sephoran purkit sekä Make Up Storen väri ovat ihan tarpeeksi. Voi kun saisimme Sephoran Suomeen!
Olen tänä keväänä siirtynyt Vichyn tuotteisiin. Seerumin käyttö on oikeasti kannattavaa, vasta nyt olen sen tajunnut. Aqualia Thermal-sarja sopii minulle, herkkäihoiselle. Chanelin emulsio on näin kesäaikana ihanan kevyt jo sellaisenaan, vaikka on tarkoitettu voiteen alle. Plussaa riittoisa koko!Lancomen puhdistusöljy Huile Éclat on puhdistusöljyistä itselleni sopivin. Diorin vastaavassa tuoksu oli aavistuksen liian hallitseva. YSL:n Top Secrets kuorinta on hellävarainen valinta. Auringolta suojaudun Clarinsin superkertoimilla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos paljon kommentistasi, arvostan sitä paljon!