27.7.2012

Chanel woc


Vuoden 2011 kesäloman kruunasi vierailu New Yorkin Bergdorf Goodmanin Chanel-osastolla. Hurmaava, pieni putiikki BG:n katutasossa aivan ihastuttavine miesmyyjineen sai minut ostamaan jotain muuta kuin olin alunperin ajatellut. Kuitenkin lompakkotilanteen ollessa heikohko juuri sillä viikolla, herrat suosittelivat minulle tätä klassista mallia.

Wocin (wallet on a chain) nahka on lampaannahkaa, herkintä Chanelin käyttämää nahkalaatua. Sen ja caviar-nahan ero on huikea, caviaria voisi kuvailla panssariksi hennon lambskinin rinnalla. En kuitenkaan paria minuuttia kauempaa harkinnut ostopäätöstä, vaan sain kun sainkin aarteeni... En jaksa olla hehkuttamatta herrojen loistavaa palvelualttiutta BG:n Chanel-putiikissa, aivan täydellistä. Suosittelen!

Tikattu versio on minun juttuni, onhan ensimmäinen Chanelin laukkuni, classic flap, myös tikkauksin. Se on se klassisin malli eikä klassisuus ole minulle este. Käytössä woc palvelee asua kuin asua, vain mielikuvitus on rajana. Laukkua voi käyttää ketju sisään piilotettuna, clutchina, sekä ketjua lyhentämällä olkalaukkuna.6 kommenttia:

 1. Aivan ihana laukku! Itse haaveilen ikuisesti flapbagista :)

  VastaaPoista
 2. Tiedän tunteen, se olikin juhlaa, kun omani ostin!

  VastaaPoista
 3. Heippa!
  Löysin vasta blogiisi, ja jään kyllä seurailemaan!
  Aivan ihania nuo sinun Chanelisi, itse voin niistä vain unelmoida tällä hetkellä...

  VastaaPoista
 4. Tervetuloa Jasmin! Unelmat ovat tärkeitä, asiassa kuin asiassa;)

  VastaaPoista
 5. Muistatko muuten paljon tämä on silloin joskus maksanut, nyt varmaan noussut hurjasti :s

  VastaaPoista
 6. Voi, kuitti ei ole tallessa, auttaakohan purse forum ollenkaan? Girly Stylen bloggaaja osti Della Margasta tänä vuonna caviar-nahkaisen wocin, häneltä voisi varmaan kysyä?

  VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi, arvostan sitä paljon!