4.6.2012

Vielä jotain kesäksi


Tuli vierailtua Lindexillä kauppareissullani. Ihastuin vielä Holly&Whyte malliston pariin vaatteeseen. Turha luulla, että ihanat shortsit ja pikkuiset t-paidat sopisivat minun ruumiinrakenteelleni ja koolleni, ehei..mutta nämä olivat mukavat päällä. Lindexin laatu vielä epäilyttää, ainakin käyttövaatteessa. Tässäkin mallistossa oli ihan käsittämätöntä keinokuituhöttöä mm. paidoissa. Muutenkin ihmettelen yhtäkkistä Lindex-innostustani. Kaipa se painonpudotus avasi hieman valikoimia? Mutta miksi Lindex?

Mekko - 100% Polyesteria
Kuva LindexHame - 60% Polyesteria,35% Viskoosia,5% Elastaania
Kuva Lindex

Ostin siis trikoohameen, joka todellakin sopii päälle. Menee pepun muotojen mukaan, onneksi en leventynyt sieltä raskauden aikana, vaan näyttää ihan siedettävältä, vaikka itse sanonkin.
Mekko on polvieni yläpuolelle jäävä, minulle siis tunika. En voi esitellä polviani, suojelen kanssaihmisiä! Okei, olen aika kriittinen ja saan toki pukeutua kuten haluan, mutta en halua ylimääräisiä katseita ja tuijotuksia tuntemattomilta. Se siitä. Se voisi siis mennä jonkun alaosan kanssa, ehkä ( myös mielestäni arveluttavien) vähällä pidolla olleiden farkkucaprien kanssa? Ainakin värit sopisivat toisiinsa. Yläosaan toki jotain, se on vielä hakusessa, koska navyn väristä boleroa minulla ei enää ole. Oli kiva Marks&Spencerin vuosiavuosia vanha bolero, mutta heitin sen pois siivouspuuskassani. Merkistä huolimatta se oli ihan jees.
Pitää nyt tunnustaa itselleni jotain, ja ehkä sille ainoalle toiselle lukijallenikin, että ostin myös elämäni ensimmäiset legginsit! Ne kiiltävät! Ne ovat kuin olisin menossa aerobic-tunnille, ohjaajana Anne Sällylä tai Jane Fonda! Ihan mahtavan kasarit!! Mutta en tietenkään uskaltaudu niillä ulos, ellei jotain ihmettä tapahdu...Niistä saa näkyä ehkä jotain nilkkaa tai puoli pohjetta, ei herranjestas enempää eikä ylempää! Jösses!

Lindex ei ole hinnoiltaan pahin, jotkin vaatteet ovat pirtsakoita ja sopivat kesään. Yhä vain olen sitä mieltä, että kaikkia nyt ostamani malliston vaatteita voisi tehdä plus-koossa, jotta kaikki halukkaat saisivat niitä ostaa. Nyt koot ovat suurimmillaan paidoissa L. Lindexin Affordable Luxury-mallistossa taisi isoin koko olla 42! Ihan mieletöntä! Juuri eilen hiplailin sen malliston paitoja ja housuja, olivat unelmia ollakseen Lindexia! Miksei isommassa koossa? Höh.. Vielä H&M:n tangoille seuraavalla omalla ajalla, ilman lapsia ja miestä. Nettikauppa ei käy, koska ei voi sovittaa...


 

2 kommenttia:

  1. Minulla myös elämäni ensimmäiset kiiltävät legginsit! Olen tykästynyt kovasti, mukavan lämpimät tässä Suomen kesäsäässä... Tarttis vaan saada joku assistentti mukaan shoppailemaan sopivaa yläosaa.. ;) Kun seuraavan kerran pääsen täältä maan korvesta ihmisten ilmoille niin Lindex kutsuu! Anteeksi nyt tämä armoton matkiminen mutta oot mun guru mitä vaatteisiin tulee!

    VastaaPoista
  2. Ihana oot!! Lindexillä taisi olla se verkkokauppakin, joten sen valikoimia kannattaa tarkistella etukäteen, vinkvink. Myymälöissä taitaa olla kuitenkin valikoimat kokojen suhteen parempia.. Ja saa matkia, meillä vaan on hyvä maku:)

    VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi, arvostan sitä paljon!