15.6.2012

Vintage Chanel

Sain tällä viikolla FedExin lähetiltä odotetun laatikon kotiini... Tilasin Vintage Heirloomista ihanan Chanelin laukun, mallia olen katsellut jo pidempään sillä silmällä. Se olikin sitten visan vingahdus alta aikayksikön, kun tähän laukkuun vihdoin törmäsin. Vintage Heirloom lähettää laukun ilman erillisiä postikuluja, eikä laukku mielestäni ollut siihen nähden extrahintainen.Jonkin verran vintage-laukkuja vertailtuani olen todennut Vintage Heirloomin hintatason olevan kilpailukykyinen muihin nähden. Vintage Paris-nettiliikkeestä en ole tilannut, mutta hintataso on joskus hitusen kalliimpikin verrattuna Vintage Heirloomiin. Mutta löytöjäkin sieltä tekisi, jos olisi rahaa mitä kuluttaa...

Laukku on beigea caviar nahkaa, eli kulutusta kestävää. Lambskin-nahka, josta minulla on Chanelin woc, on pehmeämpää ja helposti naarmuuntuvaa. Laukku on käytetty, joten siinä on käytön jälkiä. Niitä ei kuitenkaan ole minua häiritsevästi, ainoastaan pohjassa ja reunakanttauksessa, joten annan ne anteeksi...
Olen nyt jonkin verran päässyt käyttämään uusinta laukkuani ja voin todeta, että se on IHANA! Toki tämä elämänvaihe estää olkalaukkujen käytön vaunuillessa vauvan kanssa, mutta ei tämä vaihe niin kauaa kestä. Nautin niistä ajoista sitten aikanaan. Hyvin tuohon Chaneliin kuitenkin vaippa, harsoliina, tuttipullo ja puhdistuspyyhkeet mahtuivat. Lisäksi lompakko, puhelin ja huulirasva ja nenäliinoja. Chanelia en viitsi kuitenkaan vaunujen alaosassa pitää, lähellä maata. Hoitolaukku kulkee kivasti vaunujen sangassa. Käytännöllisyys ennen kaikkea...

Nyt on tulossa bagaholicin "vaikea aika", nimittäin alennusmyynnit. Eikä ihan mitkä tahansa, vaan Mulberryn ale, joka alkanee lähiaikoina? Kuinka voin olla vierailematta liikkeessä? No, menemällä hevonkuuseen juhannusta viettämään ja lähtemällä sinne moooonta päivää aiemmin. Ymh... Ehkä lompakolleni paras ratkaisu? Saanen vieroitusoireita, pelkään.

Seuraavassa kuvassa ihanuuteni:Alla olevasta kuvasta saa hieman ideaa siitä, miten yhdistelin vaatteitani ensimmäistä kertaa ulkoiluttaessani tätä laukkua;) Valkoisia paitoja on enemmänkin, ilman röyhelöitä olo on kotoisampi, mutta vaihtelu virkistää!

Paita Lauren Ralph Lauren, housut HM, kengät Vagabond, laukku Chanel

Koruja käyttäisin enemmänkin, erityisesti kaulassa ja ranteessa. Vauvan käsittely ja kantorepussa pitäminen eivät tosin salli koristautumista. Pidän vauvani etua etusijalla, ettei häneen tule painaumia tai naarmuja omasta syystäni. Kun kuljen itsekseni, saan laittaa muutakin kuin vihkisormuksen sormeeni.
Jäin miettimään kuvatessa, että oma tyylini vaihtelee välillä. Yleensä olen jopa konservatiivinen pukeutumisessani, joskus olo kaipaa enemmän rockia; mustaa nahkaa ja ronskiutta. Sitähän me ihmiset olemme, erilaisia eri tilanteissa ja mielialoissa. Kyseessä kuitenkin eri asia kuin tilannepukeutuminen. Se on mielestäni tärkeä taito.

Voisin joskus kuvata asujani, ne saattavat vaihdella kovastikin toisistaan? Kuitenkin olen oma itseni ne päällä. Kai minussa on useampi persoona, heh...

4 kommenttia:

 1. Aivan upea ja ihana Chanel! Oliko tällä paljon hintaa jos saa kysyä?
  Kiitos muuten kommentistasi, löysin sen ansiosta ihanan blogisi! Sinulla on paljon kauniita laukkuja!!:)

  VastaaPoista
 2. Kiitos kommentista; saahan sitä hintaa kysyä, oli reilut 800 e. Oma Chanelisi on myös upea! Ja kiitos myös kun ehdit käväistä sivullani:)

  VastaaPoista
 3. Älyttömän kaunis laukku kyllä, oma petit noe kalpenee tämän rinnalla.

  Saako tuolta tilauspaikasta ihan aitoustakuun? Haaveilen erittäin paljon omasta Flapbagista <3

  VastaaPoista
 4. Vintage Heirloomin sivuilla kerrotaan paljonkin siitä, että tuotteet ovat aitoja. Taitavat olla erikoistuneita juuri Chaneliin. VH myös toimittaa vintage Chanelia jälleenmyyntiin muihin liikkeisiin, joten aika luotettavaa toimintaa mielestäni. Olen kyllä ollut tyytyväinen palveluun ja tuotteisiin. Tuota kautta on mielestäni turvallista hankkia laukkuaarteita:)

  VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi, arvostan sitä paljon!