30.5.2012

Raskauden jälkeen
On aika erilainen tilanne nyt, kuin esikoisen synnyttyä. Olen laihtunut 10 kg lähtöpainostani ja tuntuu oikeasti, että ei ole mitään päällepantavaa. Esikoisen kohdalla muutama raskauskilo pääsi syntymään. Oli myös mahdotonta arvioida, minkä kokoisia vaatteita käytän synnytettyäni, sillä vauvamasuisena ei sovitella vaatteita. Paitsi että...
Tein uskaliaasti kolme hankintaa raskauden loppuvaiheessa. Ostin Lindexin Holly& Whyte mallistosta trikoojakun ja raitaneuleen. Ne mahtuivat vauvan kanssa, joten päättelin viisaasti, että sitten ne mahtuvat kyllä ilman vauvamasuakin! Tuntui hassulta ostaa vaatteita ns. normaalikokoisten ihmisten mallistosta, vaikkakin suurimmasta päästä.
Sama tunne heräsi H&M:n sovituskopissa, kun kokeilin vaatteita Marni for H&M mallistosta. Eihän sieltä juuri mikään mahtunut päälle, mutta malliston tunika ja pitkä takkijakku mahtuivat. Ostin sen takin... Malli oli reilu, tykkäsin siitä ja ajattelin, että käyttöä tulee.


Marni for H&M

 Lindex

 


Lindex

Toki Gwyneth Paltrow saisi myytyä vaikka jätesäkkejä satasen kappale, kun näyttää niin hyvältä, mutta ihme ja kumma, nuo vaatteet olivat kivoja, mitä nyt ostin. Ei harmita nuo ostokset, ei. Muistetaan, ei sitä Gwynethiltä onnistu mitenkään näyttämään, jos pukeutuukin samoihin loimiin...juu, ei ole tarkoituskaan. Vaatteiden laatu ei ole parasta mahdollista, muutenhan hinta olisi kovempi. Kuitenkin neule on kestänyt mukavasti käyttöä, jakku on vielä napakka (trikoo ja napakka eivät sanoina oikeasti sovi yhteen;). H&M:n takkia en ole vielä käyttänyt ulkona, mutta kankaan laatu on loistava, kestänee vuosia. Hintaa oli enemmän kuin normivaatemallistolla, joten laatu ehkä näkyy? Nuo pallokuviot ovat kankaaseen kudottuja, ei painettuja. Se kielii laadusta.


Toinen "tragedia" liittyen painonlaskuun on se, että viime kesän lomaostokset ovat nyt liian isoja! Panostin Usassa Ralph Laurenin vaatteisiin, ostin useita paitoja ja housuja. Lisäksi matkalaukullinen muuta ihanaa... Ratkaisu ei ole lihottaa itseään takaisin pulleampiin mittoihin, vaan saada pienennettyä vaatteita. Haaveena olisi kyllä pienentyä vielä itsekin. Toivottavasti itsekuria riittää ja järkeä tehdä lopullinen elämänmuutos. Tämä ulkonäköasia aiheuttaa sen, että kuvaani ei tule täällä näkymään. Ei ennenkuin olen se mallimisun mitoissa oleva tyrmäävä kaunotar:)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos paljon kommentistasi, arvostan sitä paljon!