13.11.2011

My bags...and other candies.

Jälleen, löysin itsestäni suurenmoisen tarpeen laittaa päiväkirjaan, mitä ihmettä sitä vaatehuoneen hylly sisäänsä kätkeekään! Olen parantumaton ihanuuksien keräilijä, tässä hieman satoa tähän astisista aarteistani..


No joo, eihän tuossa ole laukkuja ollenkaan! Pari lompakkoa Mulberrylta. Taaimmainen on krakeloitua metallinhohtoista nahkaa, edessä oleva "perusnahkaa".Tämä taisi olla ensimmäinen ostamani Mulberryn laukku. Eastwest Bayswater, shampanjan värinen nahka. Kivan kokoinen. Tästä se Mulberry-huuma alkoi, eikä loppua näy.Ihana kiiltonahkainen Bayswater clutch, väri nude. Todella hyvä käytössä, menee töissäkin mukana. Olkahihna kuvassa piilossa. Kiiltonahka on vähän kaksipiippuinen juttu, sillä joidenkin mielestä tämäkin laukku saattaa näyttää keinonahkaiselta. Mulberry ei tee keinonahkalaukkuja, kröhm (paitsi yhteistyö Targetin kanssa tuotti muovilaukkuja, shame...).Mokkanahkainen, ruskea Bayswater. Ihan helmi!Tämä kaunokainen on vintagea. Mulberryn clutchin on suunnitellut Roger Saul, itse Mulberryn perustaja.Tämä clutch on tanskalaista designia. Tekijä on Kirsten Schonning. Livenä kivempi, tekstuuri tulee paremmin esille.


Alkuaikojen Longchamp Roseau-nahkalaukku. Pienin siitä sarjasta. Vähällä käytöllä vielä, mutta menee keveiden kantamusten kanssa. Samasta sarjasta on kaksi alla olevaa laukkua. Heistä yritän luopua eli myyn ne pois. Ne ovat mappikansion hyvin nielevää kokoa.

Seuraava on ihan normi clutch Longhampin Roseau-mallistosta. Krokojäljitelmää.Tämä onkin vanhempi ystävä, ensimmäinen hintavampi (silloisella mitta-asteikollani) laukkuni. Matkamuisto Usasta vuodelta 2005. Cole Haanin nahkalaukku. Hieman vähällä käytöllä, kuten muutenkin tuon kokoluokan kaverit, mutta en vielä luovu siitäkään...Osa ihanista, lämmittävistä kaulahuiveistani. Vasemmalla Mulberry, loput kolme Burberrya. Jotenkin vähällä on tuon vaaleimman Burberryn käyttö, muita värejä tulee käytettyä talvisin enemmän. Ehkäpä johtuu piraattituotteiden suuresta määrästä, että ähky ihan tulee. Toki, tärkeintä on itse tietää, että käyttää aitoa, ei kopiota. Siinähän ei olisi mitään tyyliä!Lopuksi, Tiffanyn rannekoru ja sormus. Niitä olen käyttänyt ja ovat helppohoitoisia, koska ovat hopeaa. Klassisia nekin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos paljon kommentistasi, arvostan sitä paljon!