1.11.2011

Sweeties from the summer holiday

Päiväkirjahiljaisuus on kestänyt jo pitkään, ei ole ollut montaa asiaa mielessä selkeänä. Nyt kun koen, että syysflunssa on taittumassa ja elämä voittaa, on aika palata turhuuksien roviolle. Laitetaanpa muistiin nyt, mitä sitä tuli heikkoina hetkinään hankittua lomalta.
Vaatteita en lístaa, asukuvia en sentään rohkene omaan päiväkirjaankaan laittaa. Mitä jos joku oikeasti lukisi näitä raapusteluja?? Iik.


Tuossa ylimmässä kuvassa on ihanuudet (ylinnä) Salvatore Ferragamolta, Moschinolta ja Missonilta. Kaikki kätevästi saman katon alta, New Yorkin Century 21:sta. Minä rakastan silkkiä!Diorin uusi huivi on The Outnetistä matkan jälkeen hommattu, mutta meni hienosti tuossa taustalla. Se on puuvilla-silkkiä, pysyy hyvin kaulalla, ei valu;)
Tyttömäisyyden puuskassa ostin mm. kynsilakkoja Sephorasta New Yorkista. Vai oliko se Chicagosta? No, joka tapauksessa ihania hilelakkoja, tui tui. Chicagon Nordstromilta tarttui mukaan Chanelin tuoksu Chance ja lentokentältä New Yorkista Allure. Ihania♥

Kellot siinä vieressä ovat Kenneth Colea, kivoja käyttökelloja arkeen. Tuttu merkki jo vuosien takaa.Tämä mielipiteet jakava laukku pitkällä hihnalla on Helmut Langin Loki. Monille etutaskuista tulee pikkutisut mieleen, minullekin, mutta on se silti ihana! Oli hyvässä alennuksessa Barney'silla New Yorkissa. Myyjät kyseisessä kerroksessa olivat viileen cooleja, asut moderneja, ilmeet hillittyjä ja asiakas (minä) odotti vain, että pääsee tuosta ilmapiiristä pois... Muuten ihana kauppa. Balenciagan laukut alimmassa kerroksessa olivat ihania myös, mutta niitä en ostanut.Mutta jotain sentään! Ihan se numero uno koko reissulta oli tietenkin täydennys Chanel-kokoelmaani (voiko jo kokoelmasta puhua?). Hankin Bergdorf Goodmanin Chanel boutiquesta wallet on a chainin, tuon päällimmäisen pikkulaukun/lompakon. Alla oleva maxi-koon classic flap bag on vuoden takaiselta matkalta. Iso laukku on caviar-nahkaa, woc on lambskiniä. Lambskin on kalliimpaa ja naarmuuntuu helpommin, mutta muuta nahkaa ei silloin ollut tarjolla. Odottivat parin viikon sisällä uutta toimitusta Chanelilta, mutta enhän voinut riskeerata aarteeni suhteen! Tuon kun ostin, olo oli aika hulppea. Olo on kyllä jatkunut siitä asti..
BG:n asiakaspalvelu oli ylimaallista verratuna nyrpeisiin poikiin ja tyttöihin Barney'silla. BG:n ihanat herrat pitivät huolen, että löysin omani, he osasivat small talkin ja kunnioittavan kohtelun. Aivan ihania! Ei mitään pakko-ostamista, sai miettiä rauhassa. Oma-aloitteisesti näyttivät eri versioita, jos emmin.

Tosiaan, vaatteita tuli hankittua Ralph Laurenilta Lauren mallistosta urakalla, mutta syy on selvä. Suomesta en niitä löydä, sillä plus-mallistoa ei saa Euroopasta. Stockmann myy Helsingissä taviskokoja, mutta jos saisi sen seuraavan koon taviskokojen isommasta, olisin happy happy. Mutta ei. Joten Usa hyötyy minun rahoistani sitten...

Osaksi ajatusteni selkeytymiseen on vaikuttanut alkukolmanneksen selättäminen raskauden suhteen. Siinäpä se tärkein tuliainen♥♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos paljon kommentistasi, arvostan sitä paljon!