12.9.2012

Nahkatakkinen tyttö

On se myönnettävä, syksy on tullut. Kaivoin perinteisen syystakkini esille, mikä on selkeä merkki kesän loppumisesta. Takki on vuosia vanha mokkanahkatakki, joka on pysynyt hyvänä käytöstä huolimatta. Erikoista tässä on se, että ostopaikka oli HM! Jotenkin tuntuu vieraalta, että enää sieltä mitään "ikuista" takkia saisi ostettua, varsinkaan pitkää mokkaista. Kuvassa nahka näyttää eri väriseltä eri paikoista, mutta valo aiheuttaa kepposia, trust me. Onhan takissa jotain käytön jälkeä, mutta yllättävän hyvin se on palvellut.

Kaulassa on viime vuoden Mulberryn huivi, mikä on oikein ihanan pehmeää villaa. Laukkuna vintage Mulberry. Laukun suunnitteli Mulberryn perustaja Roger Saul, joten tämä on vanhaa tuotantoa.Takki on hyvin simppeli leikkaukseltaan, joten se on sopinut makuuni kaikki nämä vuodet. Asusteet vain vaihtuvat..
Laukku on malliltaan kuin oversized clutch, mutta hyvin käytännöllisellä hihnalla. Tykkään sekoittaa kiiltävää ja mattaa keskenään, tuovat elävyyttä asuihin.

Onko teillä jotain vaatetta tai asustetta, joka palvelee vuodesta toiseen?
Lempeää päivää!

4 kommenttia:

 1. Kiva takki. Tuskin Henkalta enää saa mitään noin pitkäikäistä... Tai kodintekstiileissä on monta aika hyvälaatuista juttua, mutta ne ovatkin kuin eri firman tuotteita.

  Ystäväni nauroi kun tulin treffeille yli 10 v. sitten Firenzestä markkinoilta ostamani nahkainen käsilaukku olalla, mutta totesi laukun olevan edelleen kiva ja hyväkuntoinen.

  VastaaPoista
 2. Niin se on, halpaketjujen laatu on mitä on, mutta "ennen vanhaan" näköjään löysi jotain kestävääkin. Tuo takki on ainakin 10 vuotta vanha... No mutta, kyllähän hyvä nahkalaukku nyt vähintään sen 10 vuotta kestää!:)

  VastaaPoista
 3. Onpas erikoinen, jotenkin epä-Mulberrymäinen laukku, sekä ulkonäöltään että malliltaan! Itselläni on merkin tuotantoa 80- luvun alkupuolelta asti, tai oikeastaan yksi enää, muut olen myynyt, ja silti kaikki oli hyvin pitkälle sitä tuttua Congoa ja scotch grainiä eri väreissä.

  VastaaPoista
 4. Gloria, eikö olekin! Siksi tämä onkin niin kiva;) Netistä löytää aika nihkeästi tämän tyylin Mulberrya, mutta jonkin verran. On jollain tasolla harvinaisempaa, mitä olen lukenut laukkusivuilta.

  VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi, arvostan sitä paljon!