2.3.2014

Maaliskuun puolella ollaan!

PicMonkey Collage by pipsap

Tsemppaan positiivisia ajatuksia taas maanantaita kohtaan; ole lempeä ja sujuva.. Maanantai, tai oikeastaan sunnuntai, iltapäivästä alkaen, ei ole ollut koskaan lemppariaikaani viikonpäivistä. Lapsuudessa siihen kuului yleensä se, että isä lähti työmatkoille sunnuntai-iltaisin ja ikävä oli kova. Nuorena sunnuntai merkitsi vain sitä, että vapaapäivä oli viimeinen ennen kouluviikkoa. Olisi ollut niin paljon muuta tekemistä!:)

Nykyään saan itse olla se, joka tsemppaa pientä koululaista uuteen kouluviikkoon, sillä muistan kuitenkin ne tunteet, kun viikonloppuvapaat vaihtuvat kouluarkeen. Kyllähän se työviikko aikuisestakin tuntuu välillä raskaalta, miksei lapsestakin.

Olemme alkaneet jo miettiä, mitä kesälomaan tulee kuulumaan. Tämä on yksi keino säätää mieltä kohti kesää ja viihtyä koulussa/töissä. Ainakin lomamatka tuttuihin kohteisiin on suunnitelmissa.

Kuvassa onkin yksi matkamuisto, oikeastaan ainoa "turhake" koriste-esine, jonka hankin jo 2003 New Yorkista. Mielestäni se oli juuri niin kitchiä, että se oli pakko saada! Rakastan hienoja lumisadepalloja ja tämä oli kyllä hieno... Lisäksi jalustan maisema liikkuu (joka ei nyt näy kuvassa, pahoitteluni) yellow cabeineen ja hevosrattaineen New York, New York-sävelmän soidessa..:)

Mukavaa viikon alkua! Tsemppiä maanantaihin:)

2 kommenttia:

Kiitos paljon kommentistasi, arvostan sitä paljon!