29.11.2013

Syyssävyjä, yhä!

image by pipsap

Vaikka onkin miltei joulukuu, on silti kirpakan syksyistä täällä Helsingissä. Viikonloppuna saattaa tulla lumenkaltaista ainetta taivaalta, mutta ei anneta sen haitata...
Huomaan ottaneeni viime aikoina kuvia puhelimellani, sillä se kulkee kätevästi mukana kaikkialla, eikä kuvanlaatu ihan huonokaan ole. Niitä tuleekin jatkossa blogikuvina enemmänkin.  Mukana on myös ollut pikkumenoissa vanha Mulberryn olkalaukku sekä viime vuodelta peräisin oleva Mulberryn villahuivi. Voi ei mikä aasinsilta..

Väreistä viihdyn mustassa, konjakin ruskeassa ja muutenkin ruskean eri sävyissä. Mustat vaatteet saavat lämpöä esimerkiksi kuvan huivin avulla. Kyseinen huivi on unelman kevyt villahuivi, joka lämmittää kuitenkin loistavasti, eikä vie tilaa takin alta liialti. Tykkään myös siitä, ettei huivi huuda jo kaukaa merkkiään, vaan on tuollainen "rypykäs".

Väreistä ja niiden sopivuudesta tuli mieleen vuosien takainen tilanne. Minulla oli päälläni kotona täysin joulunpunainen svetaripaita (en muista, kuinka se oli tullut ostettua!) ja siinä kotiasussani skypetin äidilleni. Hän vallan riemastui nähdessään minulla punaista päälläni, sillä punainen on hänen lempivärinsä! No, tajusin katsoa skypen ruudusta myös itseäni ja oivalsin olevani erittäin ulkona omalta mukavuusalueeltani ja näyttäväni lähinnä ylikypsältä tomaatilta. No, ihan niin pyöreä en ole, mutta se paita koki kovan kohtalon sen käyttökerran jälkeen. Äitini ei uskonut, että en tykännyt paidasta, sillä hänestä se toi minulle väriä kasvoilleni ja iloisemman ilmeen. Okei. Mutta äiti, olen aina kalpea pisamanaama, ollut aina!

Ai niin. Olen kesästä alkaen harjoitellut tuota instagrammin käyttöä ja jos niin haluat, voit käydä katsastamassa tiliäni @pipsaberry Kuvat ovat ihan arkiräpsyjä, mutta silti olet tervetullut!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos paljon kommentistasi, arvostan sitä paljon!