7.11.2013

Järjestystä laukkuun

DSCN4633 by pipsap

Olen selvästi pussukkaihminen. Tarkoitan tällä sitä, että en oikein siedä epäjärjestystä laukuissani. Pidän hyvää huolta laukkukokoelmastani, joten en halua sisäpintojenkaan vaurioituvan esimerkiksi meikkien vuoksi. Kannan mukanani aina vähintään huulirasvaa, huulikiiltoa tai -punaa ja puuterirasiaa lähinnä peilin takia. Lisäksi muutama pinni ja hiuslenksu ja nenäliinapaketti kuuluvat yksin liikenteessä ollessani vakiovarustuksiin lompakon ja puhelimen ohella. Ei nyt puhuta taaperon kanssa ulkoilusta, silloin otetaan ekstraa...

Vetskaripussukoita on kertynyt nyt muutama, jotka ovat kuvassa olevat nahkaiset versiot. Myönnän hankkineeni vuosien varrella myös Marimekon kangasversioita; lähinnä opiskeluaikoina ne olivat suosittuja kynäpenaaleina ja toki meikkipusseinakin. Nyt "aikuistuttuani" olen siirtynyt nahkaisiin niiden paremman kestävyyden takia.

Kuvassa ylinnä on jo joskus aiemmin esittelemäni Mulberryn ruskeaa nahkaa oleva pussukka, sen päällä lepää Cosin pienempi, lähinnä kolikkopussina toimiva kukkaro. Alla olevat Coachin pussukat toimivat kumpikin myös arkisina clutcheina irrotettavan rannehihnan ansiosta. Lohenpunaisen/pinkihkön laukun ostin Bloomingdalesin alesta kesällä New Yorkista kovaan 25 dollarin hintaan. Alennusprosentti oli aika huikea! Musta vetskarilaukkupussukka (rakkaalla lapsella on näköjään monta nimeä) on normihintainen, lomatuliainen sekin. Coach merkkinä on oman kokemukseni mukaan ainakin nahkatavaran osalta laadukasta ja laatuunsa nähden sopivasti hinnoiteltua.

Kaunista päivänjatkoa!

3 kommenttia:

 1. Täällä toinen pussukkaihminen! Omani tosin eivät yhtä viisaasti ole kaikki nahkaa, vaan suurin ihastukseni lienevät (minkä muun?) Longchampin canvaiset pussukat. Vaihtanen ne nahkaisiin kun niistä aika jättää, tosin se aika ei taida olla ihan heti käsillä, sen verran hyvin ovat kestäneet :)

  Kauniita nämä pussukkasi ja ehdottomasti käytännöllisiä.

  VastaaPoista
 2. Hih, tämähän alkaa kohta olemaan pussukkaholics anonymous:D Minäkin olen pussukkahullu. Täytyisiköhän tehdä oma pussukkapostaus tuon laukkupostauksen jälkeen..
  Millä nimimekillä sinut löytää instasta? Olisi kiva seurata (jos en jos seuraa, ja en vaan ole osannut yhdistää blogiisi) :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, pussukat tarvitsevat kyllä huomiota! Instassa olen @pipsaberry , sua olenkin stalkannut/seuraan..;)

   Poista

Kiitos paljon kommentistasi, arvostan sitä paljon!