5.9.2013

Inspiroiva burgundi

burgundikollaasi by pipsap

Nyt syksyn virallisesti (kalenterini mukaan) saavuttua, kaivelin esille syysasusteita, joiden käyttöä olenkin jo odotellut. Burgundinpunainen väri on jo viime syksyn hitti, joka jatkaa ilahduttamistaan vaatekaapissani. En ole siihen vielä kyllästynyt...

Burgundinpunaista minulta löytyy lisäksi housut ja jokunen sukkapari, joiden kuvaamista nyt en kokenut tarpeelliseksi;) Oleellista kuitenkin tämän värin käytössä on se, että en pue kaikkea tätä väriä kerralla päälleni; päästä varpaisiin. Esimerkiksi kengät ja huivi sekä kynnet voivat olla samaan aikaan "yllä", tai sitten laukku ja kengät. Housujen kanssa pitäisin pelkästään huivia, niin no, sekä niitä kynsiä..:)

Kynsilakkojen alla olevat huivit ovat Mulberryn, Missonin ja Hermèsin. Vanhoja edellisvuosilta, mutta palvelevat hyvin tarpeitani. Kynsilakat ovat Chanel (Taboo), Essie (Bourdeaux) ja Essie (Wrapped in rubies). Huiveissa ja lakoissa on enemmän vaihtelua, eivät ole pelkkää burgundia, mutta sopivat syksyyn ja väreihini.

Laukku on kokoelmassani ainoa burgundinpunainen laatuaan, YSL:n Muse. Tämän vuoden hankinta, joulun jälkeisestä alennusmyynnistä. Sitäkin pidän onnistuneena löytönä.

Uutta tälle syksylle ovat New Balancen mokkanahkaiset lenkkarit, ne saapuivat itse asiassa tänään, mutta vaikuttavat jo nyt todella hyviltä jalassa. Värihän se sai minut valtaansa, myönnetään...

Olen viimeiset puolitoista viikkoa sairastanut syysflunssaa, itse asiassa ensimmäistä flunssaa pariin vuoteen. Olo ei tunnu kohentuvan kunnolla, on jotenkin vetämätön olo. Ihana aurinko auttaa kuitenkin jaksamaan ja lämmittäähän se mokoma vielä, vaikka onkin jo syyskuu.

Olen miettinyt, että jos oikein kunnolla saisi sairastaa, kuten aikana ennen lapsia, ottaisin nyt muutaman Woody Allenin klassikkoelokuvan ja kuumaa juomaa ja käpertyisin sohvan kulmaan vilttien alle. Siinä sitten voivottelisin oloani;) Fazerina voisi auttaa myös rouvan toipumisessa:)

Miten teillä on syyskuu startannut?

2 kommenttia:

  1. Oi että! Antaisin edelleen melkein mitä vain, jotta saisin tuon Tree Wrapin viininpunaisena huivilaatikkooni ;-) Se on niin täydellinen! Ja omaa tyhmyyttä, kun mietin viime vuonna tovin liian kauan ja sittenhän ne olikin jo loppuunmyyty.

    Muista siis mua, jos siitä joskus luovut ;)

    VastaaPoista
  2. Elina: Voi että! Tiedän tunteen, kun jokin juttu jää hankkimatta ja se jää kummittelemaan...

    VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi, arvostan sitä paljon!