17.1.2013

Laukkukokoelman tyhjennystä

Hei ihanaiset! Nyt seuraa kuvaton postaus, sillä en ole vieläkään päässyt sinuiksi kuvanjako-ohjelmien kanssa. Vaatehuone on myllätty ja olen myymässä KAIKKI Longchampin Roseau-malliston laukkuni. Lisäksi Mulberryn East West Bayswater hakee uutta kotia.

Yhtä laukkua vaille kaikki myyntiin tulevat kaunokaiset näkyvät itse asiassa tässä postauksessa klik. Siis postauksen Longchampit ovat myynnissä; kaksi isoa Roseauta; konjakin ja platinan väriset, joihin mahtuu iso mappikansio, musta olkalaukku/clutch ja pieni  käsilaukku. Laukut ovat erittäin siistissä kunnossa, enpä niitä ole kamalasti ehtinyt käyttää, vaikka ovatkin jo asustaneet luonani jonkin aikaa. Yksi, joka ei ole kuviin päässyt, on musta pitkillä hihnoilla oleva pitkän mallinen Roseau. Sitä olen työssäni käyttänyt ja käteväksi todennut. Siisti kunnoltaan sekin.

Jos joku siellä vaikkapa kiinnostui laukuistani, voi olla yhteydessä minuun sähköpostilla. Voin laittaa lisäkuvia sitä kautta ja vastata kysymyksiin. Olen aikeissa laittaa laukut huutikseen, mutta kun ei ole oikein aikaa kunnolla koneen äärellä olla, se prosessi on hieman...takkuisa:)
Kaikki laukut ovat aitoja, Longchampin liikkeestä ostettuja (Helsingistä M-Boxista Kämp Gallerian ajalta tai Espan liikkeestä). Laukut ovat nahkaa.

Ihanaa iltaa jokaiselle, aurinkokin paistoi tänään!!

EDIT: Mulberryn laukku on ostettu Fabianinkadun Mulberryn liikkeestä Helsingistä, sekin on aito.

EDIT: Konjakin värinen iso Roseau myyty!

EDIT: Kaikki laukut myyty!


4 kommenttia:

 1. Sulla on kyllä upeita laukkuja! :) toivottavasti saat myytyä :)

  VastaaPoista
 2. Kitos;) Huomasin, että tuossa toissavuoden postauksessa kerroin myyväni nuo isot Roseaut...ei ihan maailman nopeinta tää mun touhu! Juu, on aika oikeasti poistaa kunnolla näitä aarteita, kun ei ehdi käyttää..

  VastaaPoista
 3. Mitä pyydät isomman kokoisista Roseau-laukuista?
  Mairee

  VastaaPoista
 4. Mairee, laitatko minulle sähköpostia, puuvillankukka@gmail.com niin keskustellaan siellä lisää:)

  VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi, arvostan sitä paljon!