21.12.2012

Loppusanat vuodelle 2012Christmas 2012 by pipsap

Vuosi 2012 on ollut muistorikas ajanjakso perheelleni. Saimme toisen lapsemme keväällä ja jäin kotiin työstäni. Paluu työhön tapahtuu taas joskus. Halu olla kotona ja kasvattaa pientä lasta on suuri, mutta katsotaan nyt, mihin saakka.. Esikoiseni aloitti koulunsa, joten hänenkin kohdallaan on tapahtunut kaksi isoa asiaa tänä vuonna; isoveljeksi tulo ja sitä kautta perheen ainoan lapsen roolin menettäminen ja huomiomme jakaminen toisen lapsen kanssa. Olemme erittäin ylpeitä ja onnellisia, että esikoinen on pystynyt kypsästikin ja suurella hellyydellä vastaanottamaan pikkuveljensä. Jo nyt pystyy näkemään pojissa selkeää yhteenkuuluvuutta. Pienempi ihailee isoveljeään ja isoveli jaksaa olla kärsivällinen pikkuveljensä vauva-jutuille.

Vuosi 2012 tarkoitti myös toden teolla blogini heräämistä. Loin blogin jo viime vuonna, mutta kirjoittaminen ei ollut säännöllistä. Huomaan, että blogi on ollut kepeydestään huolimatta kiva harrastus vauva-arjen vastapainoksi. Nyt loppuvuodesta olen tosin joutunut hiljentämään tahtiani, sillä olenhan ensisijaisesti äiti vauvalleni, joka liikkuu ja kehittyy ihan hurjaa vauhtia; en enää pysy perässä! Bloggaamiseen ei jää oikein aikaa, eikä valokuvia saa otettua hämärässä. Kuvilla kun on kuitenkin se suurin merkitys blogissani...
Olen ollut lapsesta asti kiinnostunut valokuvaamisesta, mutta en ole koskaan ostanut "oikeaa" kameraa, eli järjestelmäkameraa. Ehkä joskus?

Toivoisin jatkossa löytäväni aikaa kuvaamiselle ja kädentaitojen elvyttämiselle jollain tavoin. Nuoruudessani haaveilin taiteilijan urasta, mutta koska olen niin realistinen ja mukavuudenhaluinen, en sitten lopullisesti valinnut sitä uraa. Olen kuitenkin huomannut, että parin korunkin tekeminen irrottaa loistavasti työstä, tai no, vauvan hoidosta. Koruni ovat amatööritasoa, mutta en anna sen haitata:)

Joulun valmistelut alkavat toden teolla kodissamme huomenna, silloin koristelemme kuusen. Saa nähdä, miten nuorimmainen innostuu kuusesta, miten saamme pidettyä koristeet kuusessa, eikä vauvamme hyppysissä... Lasten lahjat on jo hankittu, muutama paketti vielä odottaa paketoimista. Joulun ajan ruokalistat ovat selvenemässä, emme aio ottaa stressiä! Luvassa on toivottavasti rentoutumista ja yhdessä oloa.

Kiitän kirjaimellisesti tuhannesti kaikkia blogini löytäneitä ja sinne ehkä eksyneitä mutta erityisesti sinne palaavia tästä kuluneesta vuodesta. Teitä on välillä paljonkin, on mahtava huomata! Kommentit ovat tervetulleita, ilolla otan ne vastaan ja mielelläni käyn vuoropuhelua kanssanne. Toivotan teille kaikille ihanaa loppuvuotta, mainiota joulua ja iloa jokaiseen päiväänne! Upeaa vuotta 2013!!


4 kommenttia:

Kiitos paljon kommentistasi, arvostan sitä paljon!