27.3.2012

Loppusuoralla

Huomenna syntyy toinen lapseni ♥. On jännittävää, toisaalta huoletontakin. Vaikka enhän minä mitään tiedä sektiosta, sitten kuitenkaan. Toivon vain, että kaikki menee hyvin ja suunnitellusti. Luulenpa, että kaikki on nyt valmista. Vaatteet, sänky ja tarvikkeet. Perhe odottaa, isoveli erityisesti.

Äitiyslomalla on tullut roikuttua netissä, silloin kun olen pystynyt istumaan;) Kumma kyllä, asioita löytää, kun etsii ja löytää kaiken lisäksi halvemmalla monesti muualta kuin Suomesta! Olen ostanut vauvalle aurinkosuojan vaunuihin ja makuupussin sekä äitiyteen liittyvää tavaraa edullisemmin netistä kuin kaupasta. Monesti myös valikoimat ovat paremmat verkossa. Toki puhtaasti äidillekin on löytynyt kosmetiikkaa shampoista kasvovoiteisiin, puhdistukseen ja meikkeihin näköjään halvemmalla Briteistä kuin menemällä kauppaan Helsingissä. Toki tämä on helpompaa, ettei tarvitse "vaivautua" muutaman kilometrin päähän ihmisjoukkoihin vaeltamaan vauvamasun kanssa.

En ole päässyt irti harrastuksestani, laukkujen ostamisesta näin äitiyslomallakaan. Vaikka prioriteetit ovat vauvassa, kuten pitääkin, ajattelin helliä vielä (mikä ihana tekosyy) itseäni eräällä vintage laukulla. Pitäisi ottaa siitä sitten kuva, kuten myös joululahjoistani (itselleni), jotta saan ne tänne arkistoitua...

Kunhan palaan vauvan kanssa kotiin ja reipastun, saattaa aikaa olla enemmänkin kirjoittamiselle. Ken tietää? Mutta nyt toivotan itselleni hyvää jatkoa ja onnea matkaan, huomista ajatellen, ihan aluksi. Ja jos tätä joku muukin lukee, niin aurinkoista päivää Sinullekin!!

2 kommenttia:

  1. Onnea koko perheelle! Kerrohan joitain hyviksi havaitsemiasi nettikauppoja, olisi mukava näin "maalaisena" päästä tutstumaan maailman antiin...

    VastaaPoista
  2. Teen seuraavaksi sellaisen postauksen, jossa listaan nettikauppojani. Pahoittelen vastauksen viipymistä, heh...

    VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi, arvostan sitä paljon!